top of page
e6383146-f45b-4299-8ce6-27fef093f1ed.JPG
Hieronder kan je een voorbeeldmenu terugvinden. Er wordt steeds gewerkt met zorgvuldig uitgekozen producten en zo veel mogelijk via korte keten, rechtsreeks van bij de boer. De kaart wordt dan ook regelmatig aangepast naargelang het aanbod en inspiratie van de chef.

MENU  44

laat je verrassen door de chef

               selectie gerechtjes om te delen + dessert naar keuze

 

 

 

HAPJES

desem brood olijfolie extra vierge   5

olijven  5

devilled eggs 4 stuks   7

ansjovis / gebrande paprika   9

gerookte beenham   9

 

KLEINE GERECHTEN

bittere bladgroenten / pomelo / cabriolait   12

börek / verse geitenkaas / rode biet 4 stuks  14

bbq spruitjes / schapenlabneh / dukkah   14

gerookte zalm / flatbread / verse ricotta   16

 

GROTE GERECHTEN

parmigiana / wintergroenten / mozzarella   22

pasta marinara / zeevruchten   26

houtskool steak / tzatziki / verse friet / feta   28

 

DESSERT

affogato / vanille ijs vers gedraaid / espresso   7

vanille ijs vers gedraaid / olijfolie extra vierge / zwart zeezout   8

cheesecake / blauwe bes   9

 

 

 

 

​

bottom of page